Fashion

Monday, May 22, 2017

Γύρισε τις πλάτες σου στο μέλλον

Και μεγαλώνεις και φτάνει εκείνη η στιγμή που πρέπει να επιλέξεις το δρόμο σου, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, όπως μας το έχουν βιδώσει στο κεφάλι μας.. Να επιλέξεις?Αλήθεια, εμείς επιλέγουμε το μέλλον μας ή αυτό εμάς? Και τι στο καλό είναι το μέλλον και τι το καθορίζει? Εγώ δεν θέλω να ΄χω μέλλον θέλω να έχω παρόν , θέλω να ζω το τώρα, να μην σκεύτομαι το αύριο.


Είναι όμως αυτό εφικτό? Μπορείς να ζεις το τώρα χωρίς να σκεύτεσαι ούτε για μια στιγμή τι θα γίνει τον επόμενο χρόνο, τον επόμενο μήνα, το αμέσως επόμενο λεπτό? Όχι, δεν μπορείς, αφού η αγωνία και οι σκέψεις σχετικά με το αύριο κυλούν στις φλέβες μας. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, της κουλτούρας μας. Το σχολείο, το πανεπιστήμειο, το κολέγιο είναι φορείς που πιστεύουμε πως θα μας οδηγήσουν στο δρόμο για το μέλλον μας. Και τι γίνεται όταν αυτά συμπληρωθούν? Ένας τεράστιος γολγοθάς αναζήτησης δουλειάς σε περιμένει. Να αυτό είναι το ΜΕΛΛΟΝ σου. Η μανιώδης αναζήτηση δουλειάς η οποία θα μπορεί και να μην σε οδηγήσει πουθενά. Εκείνο που θα αποκομίσεις είναι άγχος κούραση και χάσιμο χρόνου.

 Συγχώρεσε με , μα αυτό το άρθρο δεν απευθύνετε σε εσένα που έχεις στρωμένο το μέλλον σου και σε περιμένει. Απευθύνεται σε αυτούς που ούτε καν γνωρίζουν ποιος είναι ο δικός τους ο δρόμος. Δεν ξέρουν τι θα τους κάνει χαρούμενους αύριο, αλλά ξέρουν τι τους κάνει χαρούμενους σήμερα. Γι ‘αυτό σου λέω, γύρισε τις πλάτες σου στο μέλλον και αντίκρισε κατάματα το λαμπρό παρόν που είναι εδώ! Ζήσε το ΤΩΡΑ και άφησε το ΑΥΡΙΟ να περιμένει. Δεν ήρθε ακόμη η ώρα του...Αλλά η δική σου είναι ΤΩΡΑ.

 Get the fuck out of bed
 Sleep fucking early
 Do your fucking homework
 Get a damn workout
 Improve everyday
 Meet new fucking people
 Explore new things

 And just get the fuck out of bed..


No comments:

Post a Comment