Fashion

Tuesday, March 21, 2017

Τι εννοείς εν να κάμω κόρη?

Το πρώτο πράμα που ρωτούν οι συγγενείς τους γονείς σου πριν να γεννηθείς είναι: «Τι θέλετε αγοράκι ή κοριτσάκι?» Τζαι πολλά  καλοπροέραιτα το πρώτο πράμα που εν να απαντήσουν είναι «Γερό να ΄ναι τζαι ότι να ΄ναι».

Όταν όμως ο παπάς σου κάθεται μόνος του στον καναπέ σκέφτεται: «Τι εννοείς «ή»? Υπάρχει επιλογή? Τι εν να γίνει αν φκει κορούα?» Τζίντη στιγμή έρκουνται στο νου του τα λόγια του παπά του που ελάλε: «Κάμε κοπελούθκια  να δεις χαήρι» Ή αλλόπως ήταν καμέ κορούα να δεις χαήρι? Τζαι τζαμέ σκεύετεται αν προλαβαίνει να παραιτήσει τη μάμα σου να μετακομισει στη Αγγλία τζαι να πουλά μαιμού τσιάντες πόξω που το Big Ben.

Γιατί φοάται όμως να έχει κόρη?
Μα φυσικά γιατι οι κορούες εν πιο ακριβές:

Στα 5 χρόνια: «Παπάκι θέλω λεφτά να αγοράσω κοτσούθκια»

Στα 15 χρόνια: «Παπά θέλω λεφτά για να αγοράσω ρούχα, τούτα που φορώ ενεν της μόδας»¨

Στα 20: «Άπα θέλω λεφτά για αυτοκίνητο ούλλες οι φίλες μου έχουν»

Τούτο το ούλλες οι φίλες μου έχουν εν σαν να του μπείς μαχιαιρκάν μες την καρκιάν. Εν η φάση που λαλέι η κόρη με γλυκό βλέμμα «να κόψεις το λαιμό σου να μου πιάεις , πατερούλη!!»
Τζαι όπως εκαταλάβετε η εκμετάλλευση των πατεράδων αρκέφκει που μιτσιάν ηλικεία.
Είναι γεγονός όμως πως άλλο το άγχος της κόρης άλλου του γιου. Με την κόρη έχεις τζαι κάτι φόβους που εν σε αφήνουν αν τζημηθείς την νύχτα. Ο πιο μιάλος του φόβος όμως είναι όταν εν να ρτει τζίνη η ώρα που να του πει: «Άπα εν να πάω ΚΑΤΩ με τις φίλες μου». «Να πάει κάτω?Και εν να χιει τζαι αρσενικούς τζάμε?Τζαι να τις μιλούν? Οι μάνα μου να κάτσει στα βραστά της τζαι εν θέλει τίποτε!» Μέτα όμως που τα πολλά παρακάλια τζαι υποσχέσεις ότι εν θα αρκήσει αφήνει την να πάει. Τζαι αρκέφκει το μουρμουρητό: «Που την ? Γιατί άρκησε έτσι πολλά? Λαλείς να τις εκάμαν τίποτε?»..κ.τ.λ.

Τζαι άλλες οι υποχρεώσεις που ‘χεις απέναντι της. Πρέπει να της αγοράσεις το νυφικό της, να τις γράψεις το σπίτι, να της εύρεις προίκα τζαι μετά να εγκρίνεις τζαι το γαμπρό. Όι δηλαδή πως εν να σε ακούσει τζαι έν θα κάμει της κκελλές της...Whatever.
Όταν όμως έρτει η ώρα που να πρέπει να δώκει το χιέρι της κόρης του στο γαμπρό του ούλλα τούτα θυμάτε τα τζαι γελά. Η αλήθκεια εν να περάσει που το νου του να παίξει το γαμπρό με το σιηπέττο που έχει χωσμένο μες στο διπλοκάμπινο αλλά  σκέφτεται πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. «Τώρα ρε μιτσί εν θα κάμεις τζαι σου κόρη να δεις τη γλύκα!!!!!» ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

 fight dad son revenge pillow GIF



Αφιερωμένο στις κόρες και στους πατέρες τους...

No comments:

Post a Comment