Fashion

Tuesday, December 27, 2016

5 fashion trends που πρέπει να ξεχάσουμε το 2017

Αγαπημένη μου μόδα,

Δείχνεις κουρασμένη, είναι η ώρα που πρέπει να πεις αντίο  σε κάποια στιλιστικά trends που το 2016 μας άφησε και να προχωρήσεις! Εδώ θα βρεις κάποια trends που πρέπει πραγματικά να τα ξεχάσεις!!

1.MOM JEANS
Ωραία και άγια της μαμάς τα jeans αλλά όπως το λέει και το όνομα είναι για μαμάδες, ρε κορίτσι μου. Άνετα και εύκολα μεν, αλλά φαρδιά και άκομψα δε, γι αυτό σκέψου καλά πριν το επόμενo denim trend!

2.OFF THE SHOULDER TOPS


Προσωπικά πιστεύω πως οι off shoulder tops είναι απλά ΤΕΛΕΙΕΣ. Μη ξεγελιέσαι όμως, οι off the shoulder tops είναι η παραλλαγή των προηγούμενων. Είναι λες και έκοψες τρύπες στο μπλουζάκι σου χωρίς λόγο. Και αυτό υποτίθεται πως έπρεπε να είναι σεξι?

3. LACE -UP BODY SUITS

Και για όσους δεν κατάλαβαν είναι το πασίγνωστο κορμάκι που το μπούστο του έχει χιαστί. Τα κορμάκια είναι γενικά βολικά και πρακτικά, σε συνδυασμό με αυτό το μοτίβο έχουν καταντήσει απλά κουραστικά...(sorry κορίτσια μου, είναι η αλήθεια)

4. SLIPS OVER T-SHIRT


Αυτό είναι ένα trend των '90 που νομίζω πως πρέπει να μείνει εκεί. Δεν έχει εξακριβωθεί πλήρως ο λόγος της ύπαρξης τους, αν δηλαδή είναι πραγματικά trend ή απωθημένο των fashion insiders. Όπως και να ' χει το σίγουρο είναι ότι δεν αποτελεί πλέον το αγαπημένο στιλ των γυναικών.(ευτυχώς!!!)

5.The sneaker wedge



Τα πολυφορεμένα, πολυσυζητημένα sneakers με κρυφό τακούνι που μπορείς να δείχνεις ταυτόχρονα και ψηλή και casual, είχαν κάνει θραύση κατά το 2016. Το 2017 όμως είναι ο καιρός να τους πούμε το μεγάλο αντίο και να τα αποχωρηστούμε.(κλάμα)


Με αγάπη
BALMY 'N BARMY








No comments:

Post a Comment